Samsons nye computer skal være let at bruge
Slurrymaster 5000 er ny lillebror til Slurrymaster 8000 og bliver en mere enkel styring at bruge - i første omgang på den nye TG-serie gyllevogn.

Samson Agro føjer endnu en styring til på listen over SlurryMaster-computere. SlurryMaster 5000 har premiere på Agritechnica og bliver en slags lillebror til den større og mere avancerede SlurryMaster 8000.

Den kommer til at kunne mange af de samme funktioner, men kan ikke tilpasses på samme måde til forskellige brugere. I stedet har Samson sat systemet op uden umiddelbare muligheder for at ændre i opsætningen.

"Til gengæld er den rigtig simpel at bruge. Det har været et af de helt store fokusområder", fortæller Niels Haubjerg, produktspecialist hos Samson Agro.

Styresystemet er planlagt til den næsten lige så nye TG gyllevogn, som Samson præsenterede for en måneds tid siden. Joystick er der intet af på SlurryMaster 5000, for TG har ingen fyldekran som PG-serien.

"Den har touch- og trykknapper til for eksempel at betjene vores SAP-læsseanordning med, og den vil også have hurtig omskift mellem fylde, tømme og transport lige som SlurryMaster 8000 uddyber Niels Haubjerg.

Emneord Agritechnica

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.