Solgte første maskine inden forhandleraftalen var i hus
SR Agro & Last i Sindal handlede hurtigt, da en kunde behøvede en ny minilæsser.

Hos SR Agro & Last i Sindal handler de hurtigt. Nogen gange lidt for hurtigt. 

For da en kunde efterspurgte en minilæsser, og medindehaver Sune Jensen viste præcis hvilken, blev handlen lavet hurtigere end forhandleraftalen. 

”Jeg havde ikke den rigtige læsser, men jeg vidste at Mustang AL406 opfyldte kundens ønsker. Så jeg tog fat i distriktschef hos Scantruck, der importerer Mustang, Carsten Frederiksen. Vi blev enige om at SR Agro & Last skulle være Mustang-forhandler her i området, men også om at få kunden forsynet med en maskine som det første”, siger Sune Jensen. 

Dermed solgte han den første Mustang, inden forhandleraftalen overhovedet var underskrevet. 

Enæggede tvillinger driver maskinhandel

Sune og hans enæggede tvilling Rune ejer sammen SR Agro & Last, som de startede i 2016 ved at lægge deres respektive firmaer sammen, og samtidig købe det tidligere Sindal Traktor. 

Ugens handel: Har solgt fire af de helt store skårlæggereMaskiner Lørdag 15. juni 2019 · 08:30

”I det daglige er der mange, der ikke aner, om de har talt med Sune eller Rune. Det er også lige meget. Vi tænker som regel ens, og en aftale med den ene af os er også en aftale med den anden”, siger Rune Jensen.  

Dog er tvillingerne ikke specialiseret i det samme, og det giver virksomheden mere bredde. Sune er landbrugsmaskinmekaniker, og kørte som selvstændig montør, inden han slog sit firma sammen med Runes. 

Rune er lastbilmekaniker og kørte også som selvstændig montør inden brødrene blev maskinhandlere i Sindal. 

Foruden aktivitet på værkstedet, har SR Agro & Last ApS også forhandling af flere maskinmærker til især landbruget og den grønne sektor. 

Tvillingerne manglede imidlertid det rigtige mærke i minilæssere. Derfor var det optimalt, da Sune Jensen kom i kontakt med Carsten Frederiksen hos Scantruck. Meldingen fra Sindal var: Vi mangler et mærke i minilæssere. Svaret fra Scantruck var: Vi leder efter en forhandler i jeres område.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.