Thorsen-Teknik i nordjysk samarbejde
Nordjysk Landbrugsteknik skal fremover fungere som servicepartner for Thorsen-Teknik.

Thorsen-Teknik indgår nu nyt samarbejde med Nordjysk Landbrugsteknik, som skal fungere som servicepartner på alle produkter fra Thorsen-Teknik. Nordjysk Landbrugsteknik skal således i fremtiden stå for montering, servicering og salg af eftermonteret præcisions-udstyr i den nordlige del af Danmark.

Samarbejdet er opstået på baggrund af den store efterspørgsel på eftermonteret præcisions-udstyr, samt et ønske om, at kunne servicere kunder lokalt. Nordjysk Landbrugsteknik og deres nye position som service-partner skal være med til at styrke og anskueliggøre brugen af GPS-udstyr i den nordlige del af Danmark.

»Etableringen af det nye service-center er en strategisk beslutning, som danner rammerne for vores offensiv på det danske marked. Nordjysk Landbrugsteknik skal agere vores lokale ansigt udadtil. Ejeren bag den nyetablerede virksomhed, Søren Sandager har mange års erfaring med eftermonteret præcisions-udstyr«, siger Torben Thorsen.

Nordjysk Landbrugsteknik er en virksomhed med stor erfaring inden for landbrugsmaskiner og eftermonteret præcisions-udstyr.

»Jeg har i mit tidligere arbejdsliv monteret over 200 Topcon GPS-anlæg og serviceret og repareret et utal af traktorer og landbrugsmaskiner«, siger Søren Sandager, der også er tidligere ansat hos netop Thorsen-Teknik.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.