Transmission med dobbeltkobling i flere New Holland traktorer
Med T5 Dynamic Command får New Holland sin nye, hurtigtskiftende transmission i endnu en traktorserie.

Landbrugsavisen, Agritechnica.

Med 110 til 140 heste ved maksimal effekt hører New Hollands T5-serie til i den lidt mindre effekt-skala. Ikke desto mindre viser koncernen nu en ny og spændende opgradering af serien i form af T5 Dynamic Command.

Navnet angiver, at de fire modeller nu får muligheden for at blive udstyret med New Hollands transmission med dobbeltkoblingsteknologi, der blev lanceret sidste år på den lidt større T6-serie.

Transmissionen har 24 gear fordelt på tre grupper med otte powershift-gear i hver gruppe, og det særlige ved transmissionen er, at den skifter hurtigere mellem gearene end en normal semipowershift-transmission på grund af dens konstruktion med dobbeltkobling.

Med den nye transmission får T5 fremover tre forskellige transmissioner at vælge mellem: Electro Command, den trinløse Auto Command samt altså den nye Dynamic Command.

Emneord Agritechnica

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.