Trimble sigter mod små landbrug med ny gps-løsning

Med GFX-350 vil Trimble levere korrektionssignaler til billige penge. Målgruppen er mindre landbrug.

Opdateret tirsdag 09:22. Prisen for displayet er ændret til 2.000 euro i stedet for tidligere 3.000.

Trimble er en af de store spillere, når det gælder udstyr til gps-styring. På Agritechnica lancerede koncernen en ny pakke, der skal give landmænd mulighed for at kaste sig over gps til fornuftige penge.

Pakken består af GFX-350 displayet, der er en syv tommer stor skærm, samt Nav 500 Controller, som sørger for at hente signalerne ned til maskinen.

»Skønheden i produktet er, at det er ideelt til små landbrug og nye kunder, som gerne vil forsøge sig med gps. Displayet er samtidig isobus-kompatibelt, så man kan koble isobus-redskaber på den - og bluetooth og Wifi er også til rådighed«, fremhæver Abe Hughes, administrerende direktør for landbrugsdivisionen hos Trimble.

Prisen på sættet starter ved 2.000 euro og giver i basisversionen guidance signaler med 15 centimeters præcision. Derfra kan man så gå videre med reel autostyring, hvis man ønsker det.

»Hvis man i stedet vil have præcision på to centimeter, så skal man vælge den lidt større Nav-900 Controller«, tilføjer Abe Hughes.

Det tager tre-fire timer for en montør at installere systemet på en traktor.

Emneord Agritechnica

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.