Tyskere ingeniører finpudser frontlæsseren med teleskop-teknik

Fabrikanten Stoll klar med en teleskop-frontlæsser, der forlænger rækkevidde og løftehøjde betydeligt.

Frontlæssere på en mindre traktor kommer nogle gange til kort, når rund- og bigballerne skal håndteres. Men for mange landmænd er det en stor investering at investere i en teleskoplæsser til arbejdet.

Maskinfabrikanten Stoll står klar med en ny løsning, afslører Agritechnica, som har præmieret en ny teleskop-frontlæsser med en af 17 sølvmedaljer.

Vi har endnu ikke set mange billeder eller nærmere informationer omkring den såkaldte teleskop-frontlæsser, men Agritechnica fremhæver i en beskrivelse systemets udvidelse af forntlæsserens rækkevidde - og det faktum, at den dermed letter livet for landmænd, som ikke har nok aktivitet til at kunne begrunde en stor investering i en teleskoplæsser. 

- Den nye teleloader fra Stoll er udstyret med en teleskopisk svingarm og et udskudtbart led. Med en størrelse designet til fire-cylindrede traktorer, kan svingarmen forlænges 0,7 meter. I kombination med det udskudsbare led gør det det muligt at øge rækkevidden med 1 meter og løftehøjden med så meget som 1,5 meter, lyder forklaringen fra Agritechnica.

I alt udddeler Agritechnica i år 17 sølvmedaljer og en enkelt guldmedalje.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.