Ugens Handel: Syv Fendt 1000-traktorer i ét hug

For nylig var ukrainske Oleksiy Vadaturskyy i Tyskland for at inspicere sit nye køb: Syv nye Fendt 1038 traktorer.

Det er ikke hver dag, der bliver solgt syv traktorer i én handel. Og slet ikke syv traktorer i størrelse Fendt 1000.

Ikke desto mindre er det tilfældet for Oleksiy Vadaturskyy, der har købt hele syv af slagsen.

Forleden var han forbi fabrikken i Marktoberdorff for at inspicere de syv traktorer, inden de skal til Ukraine, hvor de skal hjælpe med at passe rundt regnet 80.000 hektar landbrugsjord.

Oleksiy Vadaturskyy er administrerende direktør i Nibulon, virksomheden bag det store landbrugsareal. Nibulon en af de største eksportører af korn i Ukraine med to mio. ton lagerkapacitet og sin egen flåde af fragtskibe. Så der er også brug for masser af kapacitet i maskinhuset.

Ekstrem holdbarhed

»Fendt 1000-serien er en stærk og solid traktor, den er samtidig effektiv og har en rigtig god komfort. Det er i princippet baggrunden for vores beslutning om at købe syv af slagsen til den kommende sæson«, siger Oleksiy Vadaturskyy.

Han tilføjer, at Fendt altid har budt på stabil teknologi. En sætning han ikke bare tager ud ad den blå luft:

»For 20 år siden købte vi 65 Fendt 824-traktorer. Vi kører fortsat succesfuldt med de 43 af dem i dag, hvor timetælleren på dem viser alt lige fra 28.000 til 42.000 driftstimer«, påpeger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.