Väderstad på vej med nyheder
Den svenske producent Väderstad udsender løfte om flere nyheder på dette års Agritechnica.

»Väderstad fortsætter med at investere i produktudvikling, og i efteråret 2015 præsenterer vi en række nyheder på den internationale messe Agritechnica.«

Ordene kommer fra salgs- og marketingchef hos Väderstad AB, Mattias Hovnert, der dog ikke præciserer nyhederne nærmere.

»Vi har stor tillid til fremtiden og fortsætter med at investere i innovation til de moderne landbrug. I 2015 har Väderstad set stor fremgang med de nye Carrier-modeller og med den nye Rapid, nye modeller, som blev lanceret for mindre end et år siden. Tilliden afspejles også i stigende salgsprognoser for 2016,« siger Mattias Hovnert.

Han tilføjer, at Väderstad har håndteret nedgangen i Rusland og Ukraine i det forløbne år godt ved at investere forsigtigt, arbejde tæt på de eksisterende importører og have et tæt samarbejde med kunderne.

Väderstadgruppen ejes af familien Stark og har i dag cirka 1.010 medarbejdere.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.