Video: John Deere 6930 undgår at jokke i spinatbedet ved gods med GPS

Kristoffer Kildegaard har været ude med dronen på Fyn.

Kristoffer Kildegaard, der er opvokset på landet og læser til ingeniøer, har været ude med dronen for at fange flotte billeder af Årslevgårds markarbejde på Fyn.

Første mark, vi ser, ligger på Tøjstrup Gods på Fyn. Marken på 25 hektar tilsås med spinat. Der er tale om en John Deere 6930 med GPS-styring med Stanley-såmaskine. Der avles til Jensen Seed.

I anden sekvens er en John Deere 8345 i gang med at sprede gylle på en mark med 46 hektar hvede. Den trækker en Samson PG 25 med to lastbiler med gylle fra driftsfællesskabet Stougård. Marken ligger Sønder Højrup nær Årslev, syd for Odense.

Vi takker for videoen, Kristoffer. Har du flotte markvideoer eller videoer med spændende maskiner? Send meget gerne et tip til os på net@landbrugsmedierne.dk.

 

 

 

 

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.