Video: Kverneland presser baller uden stop

En ny Kverneland FastBale rundballepresser har vist sit værd hos landmand og maskinstationsejer i Nordjylland.

At maskinen har fået navnet Kverneland FastBale fortæller det meste. Den nye rundballepresser, som der foreløbig kun findes to af i Danmark, er nemlig ifølge Kvernelands erfaringer - og under ekstremt gode betingelser - i stand til at presse op mod 100 rundballer i timen.

Det særlige ved maskinen er nemlig, at den ikke behøver holde stille under arbejdsgangen, og det betyder, at kapaciteten nogenlunde er det dobbelte af, hvad en konventionel kombipresser kan præstere.

Den ene af de to solgte Kverneland FastBale er i drift hos landmand og maskinstationsejer, Christian Gaardbo i Sindal. Og hans erfaring med den nye maskine er foreløbig 80 rundballer i timen - hvilket også er en markant forbedring i forhold til de 45 rundballer, som var normen med hans tidligere ballepresser.

Se video’en og læs mere i dagens udgave af LandbrugsAvisen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.