Video: Se maskinforhandlers egne juletræsmaskiner
Claas-forhandleren Bredsgaard i Kjellerup har også egenproduktion af juletræsmaskiner Tree Tech. Se den særlige maskine i aktion.

Bredsgaard A/S i Kjellerup er meget andet end forhandling af Claas og en række MI mærker.

Ejer og værkfører Bent Hansen er nemlig idemanden bag en række juletræsmaskiner. Nette- og pakkemaskinen er godt på vej mod et salg på 150 styk – og kan spottes i det meste af landet samt Tyskland, Norge, Sverige, Frankrig ligesom Skotland er kommet med.

I en artikel i Dansk Maskinhandlers blad, Maskinhandleren, der udkommer i dag, forklarer direktør Ivan Tang, at juletræsmaskinerne betyder, at der er fart på hos maskinhandleren i en ellers mere stille periode i november og ind i december.

”Ja, det er rigtig hektisk. Men lige så pludseligt det starter, lige så brat slutter det igen. Så er folk færdige, og det er tid til service og eftertanke og kigge på udbud og ordrer til næste sæson", siger han.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.