Røde traktorer og stand-up tiltrak besøgende i Toftlund
150 sønderjyder til MF-aften hos TBS Maskinpower.

Massere af Massey Ferguson-traktorer til testkørsel, en dejlig sommeraften, 150 interesserede gæster og en stand-up’er var ingredienserne i en rigtig god aften hos TBS Maskinpower i Toftlund.

Efter en kort gennemgang af MF´s traktorprogram i værkstedet var der mulighed for selv at testkøre traktorerne, og der kom hurtigt gang i de fem testtraktorer, der var til rådighed. De stod ikke stille mange minutter, for der var rift om pladserne bag rattet på de røde traktorer, uanset om det var store eller mindre modeller fremgår det af en udsendt pressemeddelelse.

Sidst på aftenen tog stand-up’eren Torben Chris plads bag `rattet´ og tog deltagerne med på en tur om forskellene på jyder og københavnere, ordentlig mad versus myrer på Noma og slog også et smut under bæltestedet. Bedømt ud fra latteren og bifaldene gjorde han det godt.

Torben Chris var også imponeret over de moderne traktorer, men køre selv ville han ikke, for som han sagde: »En mand, der var fire forsøg om bare at få kørekort til bil, skal ikke styre 300 hk.«

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.