Den robuste fravænningsgris – bedre klar til et liv uden zink - del 1

Med udsigt til at muligheden for at bruge medicinsk zink udløber kan man lige så godt begynde at øve sig, mener rådgiver. Dette er første af to artikler. Først ser vi på ens fravænningsalder og stabile løbeuger.
.. Af Svinerådgiver Bettina Green Kanstrup, VKST Muligheden for at bruge medicinsk Zink til de fravænnede grise udløber senest i 2022. Vi kan derfor ligeså godt begynde at øve os i at lave fravænningsgrise med højere og ens fravænningsalder. Hvis ikke dette skal koste for meget på fravænnede grise pr årsso, skal der styr på management i soholdet. -------- ENS FRAVÆNNINGSALDER ----------------------------------------------- Ens fravænningsalder starter allerede i løbestalden. Pladsen i...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Svin+ for 149 kr/md.

Tilmeld dig Svin+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle