Stor maskinforhandler er gået konkurs

Kun få uger efter at TBS Maskinpower måtte give op, er en ny storforhandler gået konkurs.

De sidste par uger har været sorte for Agco-forhandlerne i Danmark. To af de største forhandlere er nemlig erklæret konkurs. Det står klart efter, at Jysk Maskincenter i Randers i dag, fredag, har meddelt, at virksomheden er erklæret konkurs.

Selskabet, der dækker et større område i Østjylland, har de seneste to regnskabsår gået med større underskud på senest 7,3 mio. kr. og knap 12 mio. kr. året før. Situationen blev efter seneste regnskabsår så kritisk, at egenkapitalen gik i minus. Dengang oplyste Jysk Maskincenter, at bl.a. omkostninger ved at samle fire afdelinger til én havde kostet ekstraordinært samtidig med, at virksomheden måtte nedskrive værdien af overtagne reservedele og maskiner.

I en pressemeddelelse oplyser Jysk Maskincenter ifølge Maskinbladet, at der i lighed med situationen hos TBS Maskinpower i Brørup »er udtrykt interesse« for overtagelse af virksomheden.

Mens fremtiden undersøges får Jysk Maskincenter lov til at køre et beredskab videre på hovedområderne, så generne for kunderne minimeres.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.