Sponsoreret af Gjensidige

Video: Vil du være selvstændig landmand som Kristian Thomsen?

At etablere sig som landmand er en af livets helt store beslutninger. Se Kristian Thomsen fortælle om hans rejse mod at etablere sig som selvstændig landmand – en vej fuld af overvejelser, op- og nedture.

Det føles som var det i går. Lettelsen og glæden ved endelig at kunne sætte sig i chefstolen til bedriften var stor den dag i 2017. Kristian fortæller i videoen herover om vejen derhen, som bød på skuffelser, men også vigtige overvejelser omkring hvilken fremtid han ønskede i landbruget. Skulle det være som selvstændig hvor al byrden alene lå på hans skuldre? 

Ja. For her er også tilfredsstillelsen ved at være den, der bestemmer. At være den der tager beslutningerne, om hvad der skal ske i morgen og på længere sigt er en af de største grunde til, at Kristian valgte at blive selvstændig landmand.

Det værste var den gang en bank ikke troede på, at Kristian var dygtig nok til at overtage en bedrift, han bød på. Men han vidste at han ville være selvstændig landmand, så derfor kæmpede han videre. 

FÅ START-UP GUIDEN "KOM GODT I GANG SOM LANDMAND" 

Overvejer du også at blive selvstændig landmand eller er du midt i processen? Hent vores start-up guide ”Kom god i gang som landmand” her og få inspiration til alle de mange små og store valg, du skal træffe, før du kan kalde dig selvstændig landmand.

I start-up guiden får du gode råd ​​om hvordan du får styr på din drøm og lægger en plan, alt fra skat og ejerform til miljøtilladelser, forsikringer og vigtigheden af at få ægtefællen med på drømmen og meget mere.

Start-up guiden udgives af LandbrugsMedierne i samarbejde med Gjensidige og LMO.

Emneord

sponsoreret , Gjensidige , ny landmand , start-up

Forsiden lige nu