Betalt indhold af Gjensidige

Høsten i børnehøjde: Landmanden arbejder og bander, og traktoren skal købes i Spanien og Rusland

Høsten er en dejlig tid fyldt med gode stunder, også for de mindste, og derfor har Gjensidige bedt børnene fra Svalebækgård børnehave om at fortælle om høsten set i børnehøjde.

Denne gang bliver Gjensidiges børnepanel spurgt ind til traktoren og landmanden. Nogle har prøvet at køre i traktor og andre har ikke. Men særligt én af drengene har allerede lagt store planer for fremtiden:

”Jeg skal købe alle de traktorer i hele landet. Rusland, Spanien, jeg skal i alle de lande og købe en traktor og køre hjem til min mark”.

Sådan lyder et af de sjove svar fra børnene i Gjensidiges børnepanel. Den bliver lidt sværere for børnene, da de bliver spurgt om hvad en landmand er.

”Var det ikke dem, der blev skabt først af Gud?”

Sådan lyder et af de kloge svar fra børnene, hvor en anden svarede: ”Den arbejder og bander og går til stranden, og så laver han en skræmsel”.

Selvom høsten først og fremmest er en glad begivenhed, der samler flere generationer, naboer og venner, gælder det om at være forberedt, når de små er med i marken.

Igen i år sætter Gjensidige fokus på sikkerhed i høsten. Børn er nysgerrige og så elsker de at hjælpe til, men landbruget er en farlig arbejdsplads og hvert år er der desværre en del børn, som kommer alvorligt til skade. Hold derfor ekstra godt øje med de mindste børn og vær opmærksom på hvilke opgaver du giver børnene. Er du i tvivl om de kan klare det, så få en voksen til at gøre det i stedet.

For høsten skal helst være skadefri, så alle kan gå sikkert gennem den ellers glade periode. Se alle de søde svar fra Gjensidiges børnepanel her. 

Klik her og se tidligere videoer hvor børnene fortæller om høsten og hvad vi egentlige høster på marken.

Har du styr på sikkerheden i dit landbrug? På Gjensidiges hjemmeside kan du gratis downloade bogen "Landbrugsliv", som er fyldt med gode råd til et sikkert landbrug - året rund. Find bogen her.

Du kan også teste din viden om høstsikkerhed i høstquizzen og samtidig deltage i lodtrækningen om en DJI Mavic Air 2 drone til en værdi af 7.990 kroner. Prøv høstquizzen her: www.landbrugsliv.dk 

Emneord

sponsoreret , Gjensidige , video

Forsiden lige nu