Håndlavet is fra Bornholm lander på Coops hylder

Bornholms Ismejeri har indgået aftale med Coop.

Folkene bag Bornholms Ismejeri har produceret gourmet-is på solskinsøen i knap 10 år og nu har Coop fået øjnene op for den håndlavede is af friskmalket Jersey-mælk.

"Vi lægger ud med tre varianter af vores håndlavede is til supermarkederne, men vi er klar til at udvide sortimentet med nogle af de mere end 200 varianter vi serverer i ismejeriet på Bornholm," forklarer ismejerist og medejer Jonas Bohn, Bornholms Ismejeri.

Ud over vanilje- og chokolade-is har Coop valgt en is med bornholmsk accent:

"Jordbær-kjøssebär er en frisk sorbet af solmodne jordbær og skønne kirsebær. Blandingen giver en helt fantastisk og himmels smag," forklarer Vibeke Bengtson, direktør og medejer af Bornholms Ismejeri.

Chokoladeisen er rørt med 80 procent mørk chokolade fra en af verdens bedste chokoladeproducenter, Valrhona. Vaniljen importerer ægteparret direkte fra en lille plantage i Fransk Polynesien.

"Isen fra Bornholms Ismejeri har alt det, vi ønsker fra nye varer i Coop. Høj kvalitet med masser af smag og lokal oprindelse med mennesker, der brænder passioneret for deres varer," siger Coops chef for lokale varer, Christian Christensen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.