Nye fedtsprøjte lades hurtigt og let

Ny fedtsprøjte fra Q8 kan lades uden at få beskidte fingre og lanceres sammen med en universel fedttype til landbruget

En ny og anderledes håndfedtsprøjte fra Q8 gør smøring lettere. Først og fremmest er der blevet èn del mindre at holde styr på når den skal lades med en ny patron. Fedtsprøjten skal nemlig ikke skilles ad og består blot af en pumpetop med et fastmonteret rør uden bund. Den tilhørende patrontype har et gevind i toppen, skubbes op i røret og skrues fast. Herefter er fedtsprøjten igen klar til tjeneste og endda uden luftbobler i starten.

Da bunden af patronen hele tiden er synlig, er det let at se hvilken type fedt, der er i sprøjten, og netop indholdet er også nyt.

Den såkaldte Lube Shuttle-sprøjte lanceres nemlig sammen med en ny fedttype til landbruget, Multi LCX 2.

I det kombineres de bløde egenskaber fra det velkendte lithium-baserede fedt med de mere vedhængende egenskaber fra calsiumbaseret fedt. Multi LCX 2 egner sig derfor til dem, der gerne vil nøjes med èn type smørefedt.

I lanceringsperioden medfølger et eksemplar af den nye Lube Shuttle fedtsprøjte ved køb af 48 patroner Multi LCX 2 smørefedt.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.