Pöttinger indtager Samsø

Arne Ditlevsen A/S er ny forhandler af Pöttinger på Samsø.

På den smukke ø Samsø i Kattegat, hvor landbruget omfatter både små og store bedrifter, tilbyder østrigske Pöttinger sig nu med hele sit produktprogram med en ny forhandling i Tranebjerg.

Maskinforretningen Arne Ditlevsen A/S er centralt placeret i Tranebjerg, hvor der dagligt beskæftiges syv medarbejdere foruden indehaver Arne Ditlevsen.

I forretningen sælges Massey Ferguson, men nu også Pöttinger.

»Med Pöttinger får vi endnu et kvalitetsprodukt, hvor vi med jord- og græsmaskinerne har et stort sortiment under ét navn. Den røde farve på Pöttinger maskinerne står også godt sammen med vores traktorforhandling,« siger Arne Ditlevsen med et smil på læben.

Ligeledes ser Pöttinger frem til det kommende samarbejde og mulighederne på Samsø.

»I Arne Ditlevsen har vi fået en dygtig og anerkendt forhandler, hvilket vil komme kunderne på Samsø til gode,« siger Lars Andreasen salgschef for Pöttinger Danmark.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.