Langesømessen vokser: Flere udstillere og ny konkurrence i skovbrugs-skills

To udstillinger lægges sammen til én.

Nordeuropas største messe for juletræer, Langesømessen, bliver endnu større.

»Fra i år er maskinudstillingen Skov & Teknik en del af Langesømessen«, siger Hans Berner, der er direktør på Langs Gods, som står bag udstillingen.

Hidtil har Skov & Teknik-udstillingen været afholdt hvert 4. år i maj. Udstillingen var især et udstillingsvindue for producenter af skovningsmaskiner, udkørselstraktorer, spil, skovvogne, flishuggere samt en række småmaskiner, redskaber og tilbehør til skovarbejdet.

Ekstra stande

Der er skaffet plads til de nye udstillere på en række nye stande i et område med indgang mellem stand 40 og 41 og mellem stand 51 A og 51 B. I år rykker seks nye udstillere ind på området. Der er plads til endnu flere næste år, hvor Hans Berner regner med, at antallet vokser.

Som noget nyt er der i år konkurrence i skovbrugs-skills for skovbrugsstuderende, der konkurrerer på deres praktiske skovbrugsevner. Konkurrencen afholdes ved det nye udstillingsområde.

Den nye konkurrence arrangeres af Dansk Skoventreprenør Forening.

En anden nyskabelse er et telt, hvor udstillerne på skift kan præsentere deres produkter. Hver præsentation bliver på maksimalt fem minutter.

Teltet er placeret ved stand 83 og 87 og tæt på Café Sequoia-lunden.

Danske Juletræer arrangerer igen i år konkurrencen om Danmarks flotteste juletræ i de to kategorier Nordmannsgran og ’Andre arter’. Alle kan deltage. Træer skal indleveres på stand Z inden kl. 10.30. Træet må højst være 2,25 m målt til halvt topskud. Vinderne afsløres kl. 16.

Udkørsel og træklatring

Konkurrencen om ’DM i udkørsel’ afholdes af Dansk Skoventreprenør Forening på stand 75 med start kl. 9.30-14.30. Konkurrencen omfatter præcisionslæsning og tårnstabling. Præmieoverrækkelse kl. 15.00.

Omkring 3.000 besøgende ventes at gå gennem tælleapparaterne. Det svarer til én gæst for hver 10. sekund i de otte timer udstillingen er åben fra kl. 9 til 17.

Faktaboks

Åbningstider og entré

  • 15. august kl. 9.00-17.00
  • Entré 150 kr.
  • Spisebillet 150 kr.
  • Langesøvej 144, 5462 Morud

Udstillere og stande

  • 150 udstillere på 140 stande
  • Se listen over alle udstillere på www.langesoe.dk/erhverv/langesoemessen/erhvervsmesse
  • Klik på ’Udstillerliste’

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.