10.000 euro, hvis du slår grøn ryster
John Deere udlodder præmie til dem, der kører fra koncernens T-serie i marken.

De har gjort det før, men til sommer gør de det igen. John Deere sætter 10.000 euro på højkant i høsten 2020 til de landmænd, der med et andet mærke vinder i duel mod koncernens T-serie mejetærsker.

»Med T-serien har vi det største separationsareal på markedet for rystermaskiner, så vi tror på, at vi også i 2020 er bedst på kapacitet i forhold til spild og færdigvare, også selv om Claas kommer med sin nye Lexion 6900 topmodel«, fastslår Scott Mackenzie, projektansvarlig for mejetærskere hos John Deere.

Også på den kommende X9-serie tager John Deere pengepungen frem, hvis andre slår maskinen. Her tilbyder John Deere 25.000 euro i høsten 2020. X9 kommmer dog først til salg fra 2021, så i 2020 vil der kun køre et begrænset antal af Deeres nye supermejetærsker.

S-serien er også klar til væddemål. Her garanterer John Deere pengene tilbage, hvis den ikke er i stand til at holde sig under én pct. knækkede kerner i færdigvaren.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.