Alternativ bælteløsning til vognene
På Krampes stand viste tysk virksomhed en alternativ mulighed for bælter på frakørselsvogne og andre maskiner.

Det tyske firma Felasto Pur har udviklet et bælte, der er fremstillet i en kombination af stålhænglser og et polyestermateriale.

Bæltet fås i flere størrelser og bredder og er beregnet til at montere på eksempelvis en frakørselsvogn eller en skovmaskine.

Den umiddelbare fordel er naturligvis bedre bæreevne - især på bløde arealer, hvor bæltet trods manglende bæreruller i midten forsat vil være stramt, når hjulene begynder at danne spor i marken.

Samtidig kan bæltet også være en fordel på vogne med træk på en af akslerne, fordi det hjælper bæltet og dermed de andre hjul til at dreje rundt på meget blødt underlag.

Et 650 millimeter bredt bælter vejer afhængigt af hjulafstanden mellem 420 og 460 kg, oplyser Felasto Pur, der fremover lover et meget lavt vedligehold og slitage på bælterne.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.