Analyse: Mange søger brugt Deere

Onlinetjenesten Mascus har analyseret, hvilke traktormærker der får flest email-henvendelser på deres annoncer for brugte traktorer.

Efterspørgslen efter brugte traktorer fra Danmark ligner et godt stykke ad vejen det samlede billede for Norden.

John Deere er både i Danmark og i Norden det mærke, som flest henvender sig på, når de kigger på brugte traktorer på nettet.

Sådan lyder det fra den tjeneste, der har flest online annoncer for brugte maskiner på det danske marked, Mascus.

»Vi har analyseret trafikken i første halvår af 2020 og kan se, at det er John Deere, som får flest henvendelser efterfulgt af Massey Ferguson og New Holland«, forklarer landechef for Mascus i Danmark, Brian Tange.

En del af forklaringen er selvfølgelig et stort udbud af disse mærker med høj omskiftelighed. Med andre ord kommer der ofte nye varer på hylderne blandt disse mærker.

Et mærke som Case IH, der har haft medvind i nyregistreringerne, ligger heller ikke langt fra de andre mærker – og kan måske forventes at stige i takt med, at deres nyere modeller har været på markedet i flere år.

Billedet ligner en del rundt i Norden. Valtras meget stærke markedsposition i hjemlandet Finland afspejles dog også i statistikkerne, hvilket gør det til den mest søgte brugttraktor i Finland – og blandt top tre i Norden.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.