Challenger får fleksibel lift
Traktorproducenten Challengers nyeste teknologiske påfund er en svingbar trepunktslift. Den vises på Eima-messen i Bologna.

Ofte har små detaljer stor effekt. Det gælder tilsyneladende også en ny teknisk innovation fra traktorproducenten Challenger, som på Eima-messe i Bologna i Italien viser en hydraulisk svingbar trepunktslift til MT 800E-serien.

Ifølge en pressemeddelelse bliver systemet ekstraudstyr, også selv om man vælger topmodellen, Challenger MT875E. Fordelen er i al sin enkelhed, at man via hydraulikken kan justere, hvordan liftarmene står i forhold til træk-retningen. Dermed kan man også finjustere, hvor redskabet skal placere sig bag traktoren.

Liften kan også bruges på almindelig vis, hvor de hydrauliske stempler fungerer som dæmper - en såkaldt »float mode«. Det gør det også lettere at korrigere retningen med redskabet i jorden. Det hele styres via TMC displayet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.