- Der er stadig nye maskiner på hylderne

Danish Agro’s maskinfolk kan godt levere maskiner det kommende år trods svære betingelser,

Jo, du skal være ude i rigtig god tid og disponere maskinkøbene til kommende sæson tidligt - men så er der også maskiner at få.

Det er budskabet fra Jens Skifter, koncerndirektør for Danish Agros maskindivision.

»I store træk synes jeg, at vores hovedleverandør(Claas red.) og vores redskabsleverandører kan levere maskinerne til os. Det handler om at disponere rettidigt. Vi har bestilt hen over foråret og sommeren, og derfor har vi også varer på hylderne«, siger han.

Danish Agro er aktive med maskinhandel i en lang række lande, hvor de vareirer hvilke mærker, man har med i salgsmappen. Derfor er det også den danske maskinaktør, som handler med flest mærker totalt set og har den bredeste berøring med markedet.

Man skal ikke vente

Jens Skifter understreger, at man både som maskinhandler og landmand skal være ekstra fokuseret på at disponere tidligt i et marked, hvor underleverandørerne er ekstra lang tid om at levere til maskinproducenterne - hvilket igen har givet længere produktionstider.

»2022 bliver ikke året, hvor man skal gå og vente med at bestille, hvis man vil bestille en maskine«, siger han.

Totalt set forudser han, at Danish Agros maskinsælgere kommer til at holde en nogenlunde kadence med salget for 2021.

»Det er ikke sikkert, at vi kan holde den vækst, som vi gerne vil op på i 2022. I stedet kommer vi så til at fokusere på kvaliteten og vores eftermarked«, siger direktør for maskinhandlen med salg for 5 mia. kr.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.