Medvind for dansk korn-udstyr

Jema og BM Silo er taget på Agritechnica i et marked, hvor de begge har fremgang.

 

Der snakkes ekstra hyggeligt over kaffen her på Agritechnica hos BM Silo. Det går nemlig rigtig, rigtig godt for tiden.

»Vores højsæson skulle være klinget af. Men salget fortsætter, og vi plejer at have leveringstid på 3-4 uger, men den er fordoblet for tiden«, siger ejer og eksportmanager Claus Martinsen.

Det er kunder fra hele Europa og verden, som bidrager til de gode tider hos virksomheden, hvilket giver håb om, at det årlige salg på 2.000 siloer tager et nyt hop op ad i 2018-sæsonen.

Hos Jema, der bl.a. producerer

transportløsninger til korn og frø, er Agritechnica også mødestedet for dialog med stort set alle deres forhandlere, der også har positive tendenser i ordrerbøgerne.

»Der har været fremgang hele vejen rundt, og meget tyder på, at det fortsætter ind i 2018«, siger indehaver Jens-Peter Lundgaard.

For Jema er Agritechnica ikke en salgsmesse, men et mødested med forhandlerne.

»Det er et globalt mødested, hvor stort set alle er til stede«.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.