Nye Puma’er lige om hjørnet

De store Puma-modeller får langt mellem service, når nye modeller lander i begyndelsen af 2021.

De blev faktisk præsenteret for næsten et år siden. Siden har der været stille omkring nye udgaver af en af Danmarks absolut storsællerter på traktorfronten.

Men nu ser det ud til, at de store modeller i Puma-serien, snart lander på dansk grund.

Ifølge LandbrugsAvisens kilder kommer de nye modeller i begyndelsen af det nye år, og ligesom de mindre kompakte Puma’er, Puma 140- 175, der allerede er opdaterede, får modellerne ændret design, længere serviceintervaller og motorer, der opfylder Stage V-kravene.

750 timer mellem service

Fremover bliver serviceintervallerne forlænget til henholdsvis 750 og 1.500 timer, oplyser Case IH.

Designet af motorhjelmen låner Puma’erne af de større Optum og Magnum-serier, mens interiør og betjening forbliver stort set uændret.

Modellerne får således ikke det nye armlænskonsol og terminal fra de nye Magnum-traktorer, men i stedet mindre opdateringer såsom DAB-radio, mere aflægningsplads, ændrede trin op til kabinen og bedre arbejdslys.

 

Uændret effekt

Modellerne kører videre med navnene Puma 185, 200, 220 og 240. Sidstnævnte fortsætter med trinløs transmission alene, mens de resterende fås med tre forskellige af slagsen.

Også effekten forbliver den samme med 180-240 heste ved nominel effekt og op til 270 heste ved maks. effekt inklusiv boost.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.