Se vandingsmaskiner i aktion på Borgeby

Den svenske udendørsmesse byder på en række maskin-demonstrationer i marken 26. og 27. juni.

Det bliver med en række nye maskindemonstrationer, at Borgeby messen lidt nord for Malmø står klar til at tage imod svenske og danske lannmænd.

Iøjnefaldende er det bl.a., at der bydes på demonstration af en række vandingsmaskiner. Demonstrationen passer i øvrigt godt sammen med et af messens hovedtemaer, vand og tørke, som efter seneste høst og årets tørre april virker som et velvalgt sats fra arrangørernes side.

Borgeby lover bl.a., at den østrigske maskinproducent Bauer sætter en stor pivot-vander op.

Danske landmænd kan også forvente at se seneste nye produkter fra Fasterholt hinsidan.

»Vand er en nødvendig ressource i landbruget, og for at kunne udnytte den på ansvarlig vis er gennemtænkte strategier og god teknik en forudsætning«, lyder det fra Ida Lindell, som er den rådgiver hos arrangør HIR Skåne, der kommer til at kommentere et bredt udvalg af vandingsmaskinerne under demonstrationerne.

Ny pløjedemo

Nyt siden sidste år bliver også en pløjedemonstration, hvor man kommer til at kunne følge plovene i aktion i længere tid end blot et enkelt gennemløb ned ad en mark.

Kartoffelavlere kan også få lidt ekstra ud af messen i år, hvor kartoflerne som afgrøde er særligt i fokus - også her er der dækket op til en demo med kartoffeloptagere og andre kartoffelmaskiner.

Faktaboks

Maskiner på Borgeby 

  • En lang række udstillere viser maskiner frem. 
  • Derudover arrangeres der maskin-demo’er, hvor man ser maskinerne i marken. 
  • Se bl.a. plove, vandingsmaskiner, maskiner til kartofler m.m. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.