Arla lukker mejeri med 200 ansatte
Op mod 200 ansatte mister deres job, når mejeri i Hatfield, Storbritannien lukkes.

Arlas mejeri i Hatfield, nordøst for London i Storbritannien skal lukkes til sommer.

Det har mejeriselskabet offentliggjort her til middag.

Dermed mister op mod 200 medarbejdere deres job, når produktionen af drikkemælk under varemærkerne Arla Cravendale og Arla Big Milk stopper.

Mejeriet bliver til overs, fordi andelsselskabets nye gigantmejeri i Aylesbury nordvest for London nu er oppe på så høj kapacitet, at det kan håndtere en milliard liter mælk om året - og dermed er der ikke længere brug for det mindre anlæg i Hatfield.

Arlas topchefer er steget 32 pct. i løn Fredag 26. februar 2016 · 09:02

»Som et andelsejet selskab er det vores mission at sikre den højst mulige værdi for vores landmænds mælk, og samtidig give dem muligheder for vækst. Udviklingen af Aylesbury, som er et topmoderne og effektivt anlæg, hjælper os med at gøre dette til virkelighed,« udtaler Dan Kolding, der er senior vice president for logistik og supply chain i Arlas Foods i UK.

En række medarbejdere, 32 personer, vil blive virksomhedsoverdraget til Bidvest Logistics. der fremover skal stå for en række logistikopgaver for mejeriselskabet. Resten af medarbejderne vil i det omfang, det er muligt, blive tilbudt stillinger andre steder i koncernen.

Arlas investering i Aylesbury-mejeriet, der producerer drikkemælk til de britiske forbrugere, løb op i 150 mio. pund (ca. 1,4 mia. kroner). Produktionen begyndte på fabrikken i 2014.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.