Danish Crown vil møde sine ejere på Agromek

"Det sparer mange lange køreture ud i landet at kunne mødes på Agromek," siger Jacob Rasmussen, Danish Crown Ejerservice

Der er nu mindre end tre måneder til Agromek åbner dørene for Nordeuropas største landbrugsmesse. Blandt udstillerne er Danish Crown, som ser frem til at mødes med sine mange ejere blandt de danske svine- og kvægproducenter.

"I løbet af nogle få dage kan vi møde et bredt udsnit af vores ejere, og vi kan give dem en personlig betjening, som ellers ville kræve mange lange køreture ud i landet," siger Jacob Rasmussen, afdelingsleder i Danish Crown Ejerservice.

Han understreger, at Agromek altid har fungeret rigtigt godt for Danish Crown.

"Det er helt centralt for os at stå et sted, hvor vores ejere naturligt skal forbi, når de er på messen, for det er jo trods alt de færreste, der tager på Agromek for at få en snak med deres slagteri," siger Jacob Rasmussen, der glæder sig til at få en god og konstruktiv dialog med ejerne.

"Vi har fået rimelig stor succes med vores tilbud om rådgivning til slagtesvineproducenter, og skulle der fortsat være nogle, som ønsker at få rådgivning, vil vi gøre alt for at hjælpe dem, selv om vi er stort set fuldt booket med den kapacitet, vi har i øjeblikket," siger Jacob Rasmussen.

Agromek 2016 holdes fra den 29. november til og med den 2. december i MCH Messecenter Herning.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.