Brugeren Jacob Pedersen skriver:
"Hvis jeg gerne både vil kunne valse byg, så det bliver fladt (ikke bare knækket), og også kunne valse ærter og hestebønner, selv om det ikke er helt tørt, hvilken valse skal jeg så kigge efter? Findes den overhovedet? Kapacitet er ikke så vigtig."
Opslaget har 30 kommentarer, og en fra Ole lyder:
"Murska har en løsning, hvor der er monteret et ekstra sæt valser oven over den normale valse. Den er jeg sikker på, kan løse opgaven. Jeg har selv en Murska 220, som er fin til bønnerne, men den gør ikke så meget ved korn, medmindre den bliver spændt meget sammen. Den virker meget driftsikker og kan starte op, uden at lukke for materialet."
Læs alle kommentarer til opslaget her
Faktaboks
Facebook-gruppen @Malkekvæg
- 9.227 medlemmer
- Det er en lukket gruppe på Facebook, men du kan nemt anmode om at blive medlem. Vi lukker kun personer ind fra erhvervet
- Find gruppen ved at søge på ordet malkekvæg på Facebook
- Gruppen debatterer faglige spørgsmål om kvægbrug
Relaterede artikler
Kommentarer