Debat på @Malkekvæg: Kan jeg give køerne hamp?

Hver uge bringer Kvæg Plus uddrag fra en udvalgt debat i Facebook-gruppen @Malkekvæg.

Ugens opslag er fra Boy Feddersen, der skriver:

Hej malkekvægsgruppe har lige et spørgsmål som der måske er nogen som kender noget til, det alvidende net har desværre ikke kunnet hjælpe. Vi er et par stykker der på YouTube har set en video hvor de høster hamp og ifølge teksten presses toppen /frø til piller og bruges til foder hos køer. Er der nogen i gruppen der kender til dette i forbindelse fodring? Jeg har fundet frem til at AAT har ok højt niveau og protein er ok. (begge værdier i forhold til soya og raps).

Der er 11 kommentarer til opslaget, bl.a. fra Propriotær Rasmus Bertelsen, der skriver:

Jeg var på rundvisning på Møllerup Gods sidste uge. Der har de i den forgangne sæson sorteret det der kommer over soldene dvs. blade osv. fra og presset de i piller. Jeg ved de har analyse liggende og jeg tror osse nok de var interreseret i at sælge pillerne. Prøv at kontakte dem - det var driftslederen for deres landbrug der fortalte om det.

Læs alle kommentarer til opslaget her

Faktaboks

Facebook-gruppen @Malkekvæg

  • 9.207 medlemmer
  • Det er en lukket gruppe på Facebook, men du kan nemt anmode om at blive medlem. Vi lukker kun personer ind fra erhvervet
  • Find gruppen ved at søge på ordet malkekvæg på Facebook
  • Gruppen debatterer faglige spørgsmål om kvægbrug  

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.