Debat på @malkekvæg: Hvor mange inseminerer selv?
Hver uge bringer Kvæg Plus uddrag fra en udvalgt debat i Facebook-gruppen @Malkekvæg.

Michelle Thorsen inseminerer selv køerne, men vil gerne høre mere om, hvad andre gør. Hun skriver således:
"Godaften . Hvor mange herinde er egentlig ejerinserminører eller har ansatte, der har kurset og inserminerer selv, og hvor mange har kursus, men bruger det ikke?
Er lidt nysgerrig da vores avlsrådgiver blev overrasket over at vikings inseminør kun foretager drg undersøgelser, og jeg har gjort det siden november sidste år, da jeg selv tog ejerinserminør kurset og startede op med at inseminere på vores 300 årskøer og kvier".


34 har kommenteret opslaget, bl.a. Yke Oosterwoud, som skriver:

"Jeg har været ejerinseminør, i mange år. (medarbejdere får også tilbudt kursus, men skal kun gøre brug af det, hvis de gerne vil. Kurset giver meget viden) Bruger SenseHub ved kvierne og siden januar også ved køerne, drægtighedstest via mælkeprøver".
 

Læs alle kommentarer til opslaget her

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.