Gør hvad du kan for klimaet og vær stolt

Ugen på spidsen: Hvis man hele tiden forbedrer sin klimaprofil på bedriften, gør man det godt. Man skal ikke straffes på klimaalteret for at producere mad til verdens voksende befolkning.

Mange af os husker rapporten fra Concito i august, som fortalte, at oksekød står for en vældig stor del af den klimabelastning, vores mad har. Det affødte mange kommentarer, blandt andet at det ikke er ligegyldigt, hvor oksekødet kommer fra. 

Rapportens hovedmål var nu noget helt andet. Nemlig at se på, hvor danskernes metanudledning kommer fra. Budskabet var tydeligt, 20 procent kommer fra mad. Transport stod for en større del, mens boliger, opvarmning med mere lå under. ...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.