Homoseksuel tyr skal slagtes

Avlstyren, Benjy, er sendt til slagteriet på grund af dens homoseksualitet.

En irsk landmand fra Mayo-distriktet har sendt sin avlstyr til slagteriet - og dette af en hel bestemt årsag.

Avlstyren, Benjy, er indkøbt til at tage for sig af gårdens køer, men ejeren fandt snart ud af, at ingen af dem blev drægtige.

Benjy, der er af racen charolais, er nemlig ikke interresseret i kvier eller køer, men kun i andre tyre. Dette er hvad nogen ville kalde for en "bøssetyr".

"Til at begynde med tog jeg det ikke alvorligt, at en tyr faktisk kan være homoseksuel, men jeg har nu af rådgivere fået at vide, at dette kan ske" udtaler landmanden, der har valgt at være anonym, til Irish Daily Mail.

"Tyren er for gammel til at blive kastreret eller blive stud, så han må en tur på slagteriet i stedet for" fortsætter han.

Efterfølgende har ejeren været nødt til at finde en erstatning, hvilket straks har båret frugt skriver Irish Daily Mail.

Opdatering 18. november: Benjy reddet fra døden af tegneserieudvikler

Emneord slagtning

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.