Otte ud af 10 har tillid til deres mejeri

Mejeridirektør Peder Tuborgh ærgrer sig - trods tillid fra ejerne - over, at prisen ikke er, hvor den skal være.

Har du tillid til at dit mejeri kan skaffe den bedst tænkelige pris?

JA, svarer 78 procent af mælkeproducenterne i en spørgeundesøgelse, som LandbrugsMedierne har lavet blandt læserne af Fagmagasinet Kvæg.

Næsten otte ud af ti mener altså, at uanset at prisen er lav lige nu, så formår mejerierne at få så meget som muligt ud af den mælk, de forarbejder, så landmandsprisen bliver så god som muligt.

Peder Turborgh, adm. direktør for Arla, hilser den melding fra andelshaverne om at 8 ud af 10 viser tillid for velkommen.

»Det er jeg da glad for. Jeg ville være ked af, hvis man havde sagt det modsatte,« siger han.

Han ønsker dog ikke at kommentere, om tallet burde være endnu højere, så de sidste 20 procent af mælkeproducenterne også ville udtrykke tillid.

»Jeg vil ikke gå nærmere ind i tallene. Det optager mig mere, at mælkeprisen er for lav i verden og mange landmænd slider hårdt, det er vigtigere end, at jeg forholder mig til om folk er glade eller ej. Mælkeprisen er ikke, hvor den skal være,« siger han.

Emneord mælk, mælkepriser

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.