Video: Droppede stenbroen og blev bonderøv i høje hæle

Bonderøv i høje hæle: Fanny Møller rykkede familien fra femte sal i København til et mindre landbrug med Højlandskøer, heste og høns.

Snart skal tyren Bøf hjemmeslagtes og der kommer 50 gæster for at se det. Fanny Møller er blevet vildt optaget af naturen og at producere sin egen mad. Hun viser gerne frem, hvad det lille landbrug kan præstere.

I 2018 fik hun og familien fire skotsk højlandsdyr.

Siden har hun arbejdet meget på at gøre dem tamme.

»Jeg er meget sammen med dem. Klør dem, hvor de vil kløs, og giver godbidder i form af æbler, gulerødder, rugbrød og andet, jeg kan hente i et supermarked, når de smider det ud«.

Vi strigler også meget, for det kan de lide, og Fanny Møller færdes stilfærdigt mellem dyrene, tyre og køer, som lader hende klappe dem og undersøge dem uden at de føler trang til at rejse sig op.

Læs mere om Fanny Møller i magasinet Kødkvæg, der netop er udkommet.

Se videoen ved at klikke på linket ovenfor.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.