Sponsoreret af Familielandbruget

Mælkeproducent og far til fem: ”Uden lokalsamfundet ville det blive ekstremt kedeligt”

En lille kilometer uden for landsbyen Visby ved Bredebro, driver Jens Nicolaisen landbruget Solbakken med 220 ha, 180 malkekøer og 180 kvier til opdræt. Sammen med sin kone Lone har han fem børn, hvoraf de tre er hjemmeboende.

- Vi har et utrolig stærkt foreningsliv. Jeg er frivillig brandmand, og konen og børnene deltager i idrætslivet, fortæller Jens i filmen.

Foreningslivet gør det lettere at drive landbrug tæt på byen

Ifølge mælkeproducenten og familiefaderen er der flere fordele ved at være engageret i lokalsamfundet:

- Hvis ikke jeg havde de lokale foreninger og de lokale beboere, så synes jeg det ville blive ekstremt kedeligt. Jeg ville jo ikke møde dem, der skal købe mine varer. Men ved at jeg har et godt lokalsamfund tæt på, så skal de nok fortælle mig, hvis jeg har lavet noget, der ikke er godt, lyder det fra Jens i filmen.

- Hvis man har kastet sig ind i et godt foreningsliv, så har man lidt lettere ved at drive et erhverv ret tæt på en by, påpeger Jens.

Han er medlem af foreningen Familielandbruget, der lige som ham selv og familien engagerer sig i lokalsamfundet og livet på landet.

Er du medlem – de rigtige steder?

Hvem holder hånden under dit liv på landet: Og næste generations muligheder?

Det kræver en indsats fra os alle sammen at udvikle lokalsamfundet: Både individuelt og i fællesskab.

Hver forening har sit fokus og sin indflydelse. Er du medlem af de foreninger, der skaber værdi for dig og din familie?

Familielandbruget tager affære via dialog, samarbejde og oplysning, når politikere langt fra virkeligheden skal beslutte noget, der får direkte indflydelse på alle os i landdistrikterne.

Vi kæmper for at fremme mulighederne for selveje og generationsskifter, frem for udenlandske opkøb og forfaldne bygninger. Derudover arbejder vi for regelforenkling, rimelige vilkår på §3-arealer samt for bruttoarealmodellen.

Se mere om Familielandbrugets aktuelle mærkesager her

Familielandbruget arbejder for livet på landet

Familielandbruget er en frivillig forening og interesseorganisation under Landbrug & Fødevarer: Danmarks stærkeste landbrugsorganisation.

Hos Familielandbruget er der plads til alle - både store og små. Alle landmænd kan blive medlemmer, uanset om de driver fuldtidslandbrug, deltidslandbrug eller hobbylandbrug. 

Vi er med til at holde hånden under det gode liv på landet, og vi skaber værdi for alle jer, der bor, lever og arbejder uden for byskiltene. Vi arbejder for det gode og mangfoldige liv på landet. Og for at bevare så mange bæredygtige landbrug som muligt - store som små.

Se mere om Familielandbrugets vision og ambitioner her

Som medlem af Familielandbruget er du med til at støtte op om det politiske arbejde og en positiv udvikling for livet på landet: Også i dit lokalsamfund. Men der er også andre fordele ved at blive medlem:

Attraktive medlemsfordele

Medlemmer af Familielandbruget har en række medlemsfordele:

Du får Landbrugsavisen leveret i postkassen, adgang til landbrugsinfo.dk samt invitationer til faglige og sociale arrangementer i dit lokalområde. Du får også politiske indflydelse via en forening, der kæmper for de ting, som betyder noget for dig og din familie. Og så får du adgang til en række medlemsordninger og rabatter, fx:

  • Rabat hos OK, Q8 og F24 
  • Adgang til L&F Fordelsshoppen med massevis af gaveartikler til specialpriser
  • Mulighed for LandmandsPension samt sundheds-, ulykkes- og gruppelivsforsikring via L&F

Meld dig ind i Familielandbruget her, og få del i de mange medlemsfordele


Læs flere artikler fra Familielandbruget:

Faktaboks

I 2001 overtog mælkeproducent Jens Nicolaisen ejendommen Solbakken fra sine forældre. De startede med 8 køer og sluttede med 80 køer. I dag har Jens 180 malkekøer og 180 kvier til opdræt, samt en ansøgning inde til at fordoble bedriften.

Han leverer mælk til Arla og passer - sammen med sine to ansatte - 220 ha, hvoraf han selv ejer de 120 ha.

Se mere om Jens Nicolaisens malkebedrift i artiklen lige her.

Emneord

sponsoreret , Familielandbruget , foreningsliv , lokalsamfund , familielandbrug , medlemsfordele

Forsiden lige nu