Commerzbank ser ingen stigninger for kornprisen

Store globale lagre er med til at holde afgrødepriserne i ave, vurderer Commerzbank.

Den tyske storbank Commerzbank vurderer, at kornmarkedet grundlæggende velforsynet, og at de seneste prisstigninger derfor ikke vil fortsætte, skriver Agrimoney.com.

Lige nu sælges septemberhveden for 5,19 dollars pr. skæppe, og Commerzbank forventer en pris på fem dollars for årets sidste tre måneder.

Prisstigningerne i soja kalder Commerzbank for "kæmpe" og måske overdrevede, men de vurderer dog, at soja kan holde prisniveauet. De forventer, at soja sælger for 11 dollars pr. skæppe i årets sidste tre måneder, hvor prisen lige nu for novemberfutures er 11,06 dollars pr. skæppe.

Også for majs forventer Commerzbank ingen prisstigninger, eftersom de globale lagre også for denne afgrøde er historisk store.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.