Dagbog fra Australien: 2,4 mm nedbør på en måned - nysåede valmuer lider i knastør vinter
Vi har haft gang i vandingsmaskinen for at få valmuerne op af jorden, hvilket ikke er helt normalt for en vinter, skriver Margit Thomsen fra Cressy House Estate på Tasmanien med 300 hektar planteavl og 4.000 Merino-får.
.. Af Margit Thomsen, Cressy House Estate, Tasmanien Juni måned har budt på ganske lidt regn. Kun 2,4mm blev det til for hele måneden. Det er stik modsat, hvad sidste år bød på. Det har også betydet, at vi har haft gang i vandingsmaskinen for at få valmuerne op af jorden, hvilket ikke er helt normalt for en vinter. Juli måned byder indtil videre på 28,4 mm nedbør. Af de 50 hektar valmuer, som skal i jorden for denne sæson, har vi sået 15 hektar. Resten kommer i jorden mod slutningen af...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Mark+ for 139 kr/md.

Tilmeld dig Mark+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.