Datalogisk samler tre høstfunktioner i app
Datalogisk har samlet tre funktioner i Næsgaard Mobile app’en.

Høsten er en travl tid, hvor tingene skal gå hurtigt og gerne gnidningsløst. For at lette arbejdet for den enkelte landmand har Datalogisk derfor samlet tre funktioner i Næsgaard Mobile app’en.

Det fortæller Datalogisk i en pressemeddelelse.

Sidder du i mejetærskeren eller traktoren, kan du med Næsgaard Mobile´s ’"Hvor er min kornvogn’ funktion" logge din position og dele den med din(e) kolleger.

Det er en sporingsfunktion, som bruger mobiltelefonens gps. Når først du har logget dig på, så opdaterer funktionen køretøjets position løbende under kørslen - også selvom telefonen lukkes ned/er i dvalemode. Funktionen kan til enhver tid slås fra.

’Sidder du i mejetærskeren og har brug for at vide, hvor kornvognen befinder sig – eller omvendt – så har du via sporingsfunktionen den præcise oplysning direkte på din mobiltelefon", fortæller Birger Hartmann fra Datalogisk og fortsætter:

"Sidder du indendørs, kan du følge køretøjernes position og har mulighed for at koordinere kørslen"

Du kan optimere yderligere ved brug af Næsgaard Otimizer. På mobiltelefonen kan du beregne og planlægge den optimale kørsel med mejetærskeren, så der foretages færrest vendinger og køres i de mest hensigtsmæssige retninger. Som bruger skal du blot angive skærebordsbredde og antal foragre.

Hent dit Næsgaard Markkort frem på mobilen og lav din beregning. Det er en enkel funktion, som har betydning i marken.

Sæt tal på din høst direkte på mobilen

Når først afgrøderne er læsset på kornvognen, så er det med funktionen Næsgaard Afgrødelager muligt at registrere dine afgrøder direkte på mobil eller tablet – når du er i marken eller ved indvejningen.

Del dine høstdata, så hele høstholdet er up-to-date med hvad, hvor og hvor meget, der er høstet.

Bruger alle Næsgaard Mobile under samme licens på hver deres mobiltelefon, så har alle adgang til og kan indtaste høstdata. Det sparer tid, og opfølgningen efter høsten er langt mere enkel og lige til, fremhæver Datalogisk.

Næsgaard Mobile kan hentes både i App Store og på Google Play.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.