Debat på @Planteavl: Jeg vil forsøge at etablere raps efter en kløvergræsmark

Hver uge bringer Mark Plus uddrag af en udvalgt debat fra Facebook-gruppen @Planteavl.

Bruger Claus Clausen har lagt et opslag op om etablering af raps efter en kløvergræsmark. 

Claus Clausen

"Er der nogen i gruppen, som har erfaring med at etablere raps efter en kløvergræs mark. Hvilken såteknik er der blevet brugt? Jeg påtænker at prøve til næste år."

Det spørgsmål er der kommet 16 kommentarer til, blandt andet dette:
"Jeg såede 13 hektar i en 4. års slætgræsmark for en af vores kunder her den 13. august. Marken havde fået slangeudlagt gylle og en Round-up sprøjtning, efter der var taget slæt.

Der er blevet sået med en He-va suptiller, hvor der blev løsnet i 35 centimeters dybde og sået omkring 35 planter pr. kvadratmeter.

Billedet herunder viser marken i dag 14 oktober. Og den ser ganske fornuftig ud. Der er enkelte huller i marken, som vi ikke helt finde ud af, hvorfor er kommet, men generelt ser marken flot ud med nogle meget kraftige store planter."

 

Se alle kommentarerne til opslaget her

Faktaboks

Facebook-gruppen @Planteavl

  • 5.044 medlemmer
  • Det er en lukket gruppe på Facebook, men du kan nemt anmode om at blive medlem. Vi lukker kun personer ind fra erhvervet.
  • Find gruppen ved at søge på ordet planteavl på Facebook
  • Gruppen debatterer faglige spørgsmål om planteavl

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.