Landboforening om "naturlige" vandløb: De er gravet i 1700-tallet

Nordsjællands Landboforening klager over vandplaner.

Nordsjællands Landboforening har klaget over vandplanerne til Natur- og Miljøklagenævnet, skriver Frederiksborg Amts Avis.

De har klaget over Lyshøjrenden og Bedsmose Å, der ligger i Gribskov Kommune, oplyser Andreas Höll, naturkonsulent i Agrovi, der har lavet klagen på vegne af Nordsjællands Landsboforening.

De to åer er blevet klassificeret som naturlige af myndighederne, men nu har landboforeningen tilsendt Miljøministeriet materiale, der viser, at de er gravet i slutningen af 1700-tallet. Det er cirka 50 år før det kortmateriale blev udarbejdet, som Miljøministeriet har anvendt, når de har klassificeret vandløbene.

"Alligevel er begge vandløb blevet udpeget som naturlige i vandplanerne, og derfor klager vi til Natur og Miljøklagenævnet," siger Andreas Höll til Frederiksborg Amts Avis.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.