Mark: Brasiliansk optur indbyder til foderkøb
De lavere priser giver købere med lav selvforsyning mulighed for yderligere afdækning.

Af Jens Kornbeck, analytiker, Agrocura

Bedre betingelser for dyrkning af korn i Brasilien bidrager til at få den prisnegative stemning tilbage. Ligesom markedet i USA satte maj-terminen sig for møllehvede og står i øjeblikket på det 200 dages glidende gennemsnit.

For at den kortsigtede optrend i korn holdes, er det vigtigt at den holder sig på det 200 dages glidende gennemsnit - vores forventning er at den holdes over dette niveau. Skulle den modsat bryde igennem, vil det være et salgssignal til yderligere salg af 2016-høsten.

Årsagen til de lavere priser skyldes, ligesom på soja, bedre dyrkningsforhold i Brasilien og generelt så vi sidste uges WASDE-rapport en opjustering af den samlede forventede produktion med 3 mio. ton.

Brasiliens hær skal redde sojaeksportenMark Tirsdag 7. marts 2017 · 07:38

De lavere priser giver købere med lav selvforsyning mulighed for yderligere afdækning.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.