Minister til præcisionslandmand: Det er smart!
Minister for fødevarer, fiskeri og ligestilling, Mogens Jensen besøgte Anders Rahbek for at se på præcisionslandbrug.

Fødevareminister Mogens Jensen var 25. maj på besøg hos Anders og Brian Rahbek, Frølund Agro ved Herning.

Bedriften deltager i Landbrugsstyrelsens pilotprojekt om Præcisionslandbrug, som i år kører på tredje år. Derudover lægger de jord til Sagro’s Efterafgrødekampen, hvor fem deltagere konkurrerer om at lave den bedste afgrøde – og hvor frivillige efterafgrøder med N-fikserende arter sammenlignes med lovpligtige blandinger uden N-fikserende arter, da de ikke er tilladt. 

Baggrunden for Fødevareministerens besøg var, at han gerne ville lære mere om, hvordan præcisionsjordbrug bruges i praksis på en af bedrifterne i pilotprojektet – og se og høre om bedriftens hidtidige erfaringer. Samt hvilke hindringer der er på vejen mod at få Præcisionsjordbrug udbredt til flere landbrug.

Se videoen og få et indblik i ministerens besøg.
 

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.