Stort hvedeland rammer plet med udbytter
Argentina har nu høstet 21 procent af hvedearealet.

Argentina er godt i gang med hvedehøsten, omend store nedbørsmængder har medført forsinkelser, og der er nu høstet 21 procent.

Udbytterne ligger på i snit 31,1 bushels pr. acre (ca. 21 hkg pr. hektar), og dermed ser hvedeproduktionen ud til at lande tæt på det nuværende estimat på 18,5 mio. ton, rapporterer Jyske Markets.

I Argentina er landets bestræbelser på at åbne op for et eksportvindue af sojaskrå til Kina gået i stå. Kina forlanger at inspicere argentinske crush-møller, hvilket kan tage måneder, og dermed kan der endnu gå en rum tid, før den første argentinske sojaskrå rammer Kina.

Argentina har på nuværende tidspunkt sået 37 procent af majsen og 30 procent af sojaafgrøderne. For soja er det den langsomste start siden starten af nullerne, som følge af store mængder nedbør her henover forårssæsonen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.