For tredje år i træk: DLG sænker taksterne for tørring     
DLG sænker prisen for at få tørret korn med to procent.

I 2018 satte DLG tørringstaksterne ned med 3 procent, i 2019 gjorde man det igen med 5 procent og i 2020 sænkes tørringstaksterne igen - denne gang med yderligere 2 procent.

Det er specielt de lavere energipriser under coronapandemien, der har gjort det muligt for DLG at tilbyde en lavere tørringstakst.

"Jeg er meget tilfreds med, at vi kan sænke tørringstaksterne for tredje år i træk, og jeg tror, det er er noget, som landmændene bemærker. Samtidig ser jeg frem til, at vi også i år har moderniseret flere af vores nye modtagelsessteder og dermed kan tage nye faciliteter i brug", siger COO Niels Søren Rasmussen, DLG.

Tørringstaksterne fremgår af høstbetingelserne for 2020, der nu ligger klar, og dermed står DLG rustet til de kommende måneder, hvor høsten skal i hus. Hovedoverskriften er, at DLG sænker prisen på tørring og optimerer logistikken for kunderne. 

Efterspørgsel på dansk kvalitet

DLG vil i fremtiden have et større fokus på konceptavls-aftaler. Det skyldes det stigende forbrugerkrav til danske råvarer, og dermed også et stigende behov for gode, danske afgrøder i forskellige særlige kvaliteter.

Derfor lancerer DLG 'Grower´s Finest', hvor landets dygtigste landmænd dyrker og leverer de bedste råvarer til fødevareindustrien.
 
Desuden fortsætter DLG med at give proteintillægget, som tildeles udbytte med særligt højt proteinindhold.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.