Østrigsk pick-up rive klarer mange slags materialer

Pöttingers nyeste udspil til græssæsonen er en ny pick-up rive, Mergento, som kommer i arbejdsbredder op til 9,20 meter.

Pöttingers program inden for redskaber og maskiner til græsset er i forvejen temmelig stort, og til denne sæson er den østrigske producent aktuel med en ny pick-up rive. Det er Pöttinger Mergento VT 9220, der har en arbejdsbredde på op til 9,20 m ved centerskår og 8,70 m ved sideskår.

Nyheden, der kommer på markedet fra august, er ifølge producenten designet med henblik på både lucerne og kløver samt græs, hø og halm.

Mergento opsamler materialet via en pick-up. Snavs og sten efterlades på  jorden. Materialet transporteres ifølge producenten skånsomt, uden jordkontakt via tværtransportbåndene til skåret, hvor det aflægges. Ikke mindst ved en bladrig, tør afgrøde minimerer pick-up riven smuldringen, da materialet ikke trækkes hen 
over jorden. Det samlede resultat er mere energi, mere råprotein og mindre råaske i materialet, lyder det i en pressemeddelelse.

Læs mere om den nye pick-up rive i den trykte udgave af LandbrugsAvisen på lørdag.

 

.


 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.