Østrigske skårlæggere til mindre traktorer

Pöttinger lancerer nye letvægts frontmonterede skiveskårlæggere med Alpha Motion ophæng til mindre traktorer.

Østrigske Pöttinger er aktuel med en ny serie letvægts frontmonterede skiveskårlæggere med det såkaldte Alpha Motion ophæng til mindre traktorer. Netop Alpha Motion ophænget på producentens skiveslåmaskiner er berømmet for evnen til at følge jordens konturer og opretholde ens stubhøjde trods kuperet terræn.

Nu lanceres Alpha Motion i et nyt Master-sortiment, der består af tre frontmonterede skiveslåmaskine modeller, nemlig Novacat 261, 301 og 351 Alpha Motion Master. De nye Master modeller er monteret på traktorens trepunktsophæng uden brug af a-ramme.

»Ophænget er redesignet således, at det er kortere i længderetningen, hvilket resulterer i, at skiveskårlæggeren monteres 34 centimeter tættere på traktoren. Tyngdepunktet er således også tættere på traktoren, hvilket giver mulighed for brug af mindre traktorer, da fordelingen af vægt mellem for- og bagakslen blevet meget forbedret«, fortæller Pöttinger Danmarks salgschef, Lars Andreasen, der tilføjer, at med en vægtbesparelse på mere end 40 kg, reduceres brændstofforbruget også.

Frihøjden i transportposition er 30 centimeter på alle modeller. Alpha Motion Master modellerne fås ikke med crimper.

Visuelt har de nye modeller fået et nyt design med den iøjnefaldende bærerramme.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.