4.500 så på græsudstyr på Græsland ’18
Besøgstallet på Græsland 2018 vurderes højere end ved det tilsvarende arrangement for fire år siden.

»Vi har anslået, at der kom cirka 4.500 besøgende i løbet af dagen, det vil sige flere end sidste gang. Maskinfolkene har virkelig bakket op om det, og nogle af dem bemærkede, at de havde fået kontakter, som de aldrig ellers ville have mødt«.

Ordene kommer fra agrokonsulent i Danske Maskinstationer & Entreprenører, Henning Sjørslev Lyngvig, der var en af hovedkræfterne bag Græsland 2018 i går ved Frederiks i Midtjylland.

Græsland foregik sidste gang i 2014. Dengang var der anslået mellem 3.000 og 4.000 gæster.

Video: Se selvkørende John Deere på Græsland 2018Maskiner Torsdag 7. juni 2018 · 06:02

»Om der skal gå fire år igen, eller om det skal foregå oftere, har vi ikke taget stilling til endnu. Nu vil vi samle lidt op på erfaringerne fra i år og holde et møde om det i efteråret«, siger Henning Sjørslev Lyngvig.

I alt deltog 60 udstillere, og der blev demonstreret hele 75 maskinsæt, der tilsammen viste alle græssets arbejdsgange. Bag arrangementet stod DM&E (Danske Maskinstationer & Entreprenører), frøfirmaet DLF samt ejeren af Elmegaarden i Frederiks, Lars Kristensen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.